Vrouwelijke Rolmodellen: het 5 stappen avontuur

Andere vrouwen fungeren als de spiegels waarin we een glimp van onszelf proberen te zien. Reflecties die je op die manier van jezelf opvangt, zijn wensen uit je onderbewuste die even in je bewustzijn verschijnen. Daarachter schuilt jouw verlangen naar authenticiteit. Authenticiteit laat je bestaan vanuit je kracht en aan wie op die manier aanwezig is, onthult het leven vele mogelijkheden.

Voor dit boek interviewde ik 15 bekende en ‘onbekende’ vrouwen. Dat was een eer om te mogen doen. Ik ben hen allemaal bijzonder dankbaar voor hun openhartigheid.

Het boek heeft velen bereikt maar is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Love Spectrum: diversity in relationships

‘Met Love Spectrum willen we bijdragen aan een fijne en veilige samenleving, waarin iedereen zichzelf kan zijn. We denken dat mensen die dat durven, anderen kunnen inspireren of moed kunnen geven, om dat ook te durven. We hopen dat die zichtbaarheid mensen aan het denken zet om eventueel nog aanwezige oordelen te overdenken en om te zetten naar positieve verwondering. We wensen dat iedereen de rode liefdesdraad herkent in alle zestien hoofdstukken in dit boek. Love Spectrum belicht zestien liefdesrelaties, waaronder zowel het heterostel dat vijftig jaar gelukkig getrouwd is, als de polyamoreuze relatie die minimaal drie mensen met elkaar verbindt. Homoseksuele, biseksuele en lesbische relaties komen aan de orde en er is aandacht voor genderidentiteit. De submissieve vrouw die ervoor kiest eigendom te zijn van haar dominante meester krijgt een podium, maar ook de tweeënnegentigjarige non die opperste liefde ervaart in haar relatie tot God.’

Manon Brinkman (tekst)
Petra van Velzen (fotografie)