Meteen nadat ik op de lagere school mijn eerste woordjes met kroontjespen in mijn schrift had gekrast, wilde ik schrijven. De magische wereld die ik vermoedde opende zich die dag. Ik kon de werkelijkheid naar mijn hand zetten. In ieder geval op papier.

Tussen de bladzijden van Pinkeltje plakte ik kladblaadjes, als de nietsvermoedende kabouter zich niet gedroeg zoals ik wilde. Schaamteloos herschreef ik wat Jip tegen Janneke zei. En als de pindakaas op was, moest Wiplala maar jam eten! Gewoon, omdat het kon. Later schreef ik boekenplanken vol dagboeken en romans die ik liever niet gepubliceerd wilde zien. Allemaal door de versnipperaar gehaald inmiddels.

Eind 2014 publiceerde ik mijn eerste echte boek en boek twee verscheen in 2019. Beide non-fictie. Daarnaast schreef ik veel korte verhalen (fictie).  

Op 1 oktober 2023 verschijnt mijn eerste roman De Ontbinding bij Uitgeverij Elikser. 

Met kater Gijs en Poes Mimi woon ik in Amsterdam. Ik heb een relatie met Martin van der Velde. Naast het schrijven werk ik als arbeidsdeskundige. In de tijd die overblijft maak ik graag muziek (piano, zingen) en luister er nog liever naar, lees ik boeken, kook ik (vegetarisch/vegan) en loop ik in bossen, over stranden en in steden.