In 1 dag naar werk dat bij je past voor de rest van je loopbaan Leer durven én kiezen

Are you ready to be brave as a lion? 

Je werkt om te leven. Daarover ben je het met jezelf eens, maar… de laatste tijd denk je steeds vaker na over je werk. Het is je teveel, het bevalt je niet meer helemaal. Je hebt talenten, maar die komen niet tot hun recht. Het gevoel dat er meer mogelijk is, wordt steeds sterker. Hoewel: het wisselt. Soms gaat het een tijdje best okay. Totdat je het voor de zoveelste keer beseft: het moet anders.  

Goed, je wilt dus ‘iets anders’. Alleen: je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Ehm…durf je eigenlijk wel? 

Je hebt het te druk om er eens echt goed voor te gaan zitten, dus blijf je maar zitten waar je zit. Omdat ‘iets anders’ ingewikkeld lijkt. En oh ja, die financiële verplichtingen. Die heb je ook nog. Riskant, iets in je werk veranderen. Je gaat je zekerheden toch niet opgeven?

De grootste oorzaak van ‘blijven zitten waar je zit’ is angst. 

Zo verstrijkt de tijd, terwijl je het probeert uit te houden op dezelfde plek. Om er wat van te maken. Alleen: hoe langer je wacht, hoe onmogelijker het lijkt om je situatie te doorbreken. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je het gevoel hebt dat je richting burn out of bore out gaat. Of je hebt allerlei vage klachten die er zo’n beetje zijn ingeslopen.

Vraag je je af hoe lang je dit nog volhoudt? Hoe lang je nog op deze manier wilt of kunt doorwerken?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als hier een eenvoudige oplossing voor was. Dat je kunt werken om te leven. Dat je energie overhoudt van werken. En dat er voldoende ruimte is voor je talenten. 

Ik heb de oplossing voor je! 

Hoe zou het voor je zijn als je precies zou weten wat je wilt? Als je precies zou weten hoe je dat kunt bereiken? Hoe zou het voelen als je al heel snel verandering kunt brengen in je situatie? Als je dat gewoon zou durven? 

Ik help je voorbij de angst. Ik help je precies te weten en te durven wat je wilt. 

En hoe zou je het vinden als dat niet alleen voor deze situatie waar je nu in zit zo was, maar voor de rest van je leven? Dat je zou weten dat wat er ook in je werk nog gebeurt, hoe heftig ook, je altijd een oplossing zou hebben?

Ik help je ontdekken dat er veel meer voor jou mogelijk is dan je nu denkt. Ik laat je zien dat gebrek aan tijd en geld een relatief te verwaarlozen rol spelen. Ik help je om dapper genoeg te worden om die keuzes in je werk te maken die je wilt maken. 

1 superintensieve geweldige dag

In 1 superintensieve geweldige dag, help ik je precies te weten wat je wilt op werkgebied. Ik leer je hoe je dat kunt bereiken. Niet alleen maar voor nu, of voor die ene baan: ik leer je hoe je dit voor de rest van je leven voor welk werk dan ook voor elkaar krijgt. Ik leer je een compleet nieuwe mindset.

Wat levert deze dag je op?

  • Je weet precies wat je wilt op werkgebied
  • Je durft dat wat je wilt ook echt te doen
  • Met behulp van het zeer concrete plan dat we samen hebben gemaakt, weet je exact hoe je het kunt (en zult!) bereiken
  • Vol vertrouwen zie je jouw werktoekomst tegemoet
  • Je ervaart meer lef en zekerheid dan je ooit voor mogelijk hield
  • Je voelt een toename in energie 
  • Je ziet het weer zitten 

Wat is jouw investering voor deze levensveranderende dag? 

Jouw investering voor deze dag die je leven verandert, bedraagt € 828,– incl btw. Dit is inclusief een heerlijke lunch, lekkere hapjes en drankjes op een mooie locatie. Maar dat is nog niet alles…

Na die dag ben ik nog 3 x jouw coach als je alles wat je hebt geleerd in de praktijk brengt. In een periode van 3 maanden na deze dag mag je mij 3 x bellen en alle vragen stellen die je nog hebt en krijg je advies en peptalk. Zo weet je zeker dat je bij de les blijft en dat het lukt. 

In 2018 heb ik nog slechts 3 plekken voor deze intensieve coaching, dus wees er snel bij…als je durft 🙂  Bel me op: 06 – 30 10 19 94 of neem contact op via het contactformulier en ik bel jou terug.