Vrouwelijke Rolmodellen: het 5-stappen-avontuur

Dit boek publiceerde ik via uitgeverij De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam, in 2014. Zie hieronder een filmpje van de boekpresentatie, waar ik het eerste exemplaar mocht uitreiken aan Mathilde Santing (zie foto hieronder).  De boekpresentatie vond plaats in De nieuwe boekhandel te Amsterdam, van Monique Burger. 

Waar het boek over gaat

Veel vrouwen hebben tegenwoordig het gevoel dat ze zichzelf in meerdere of mindere mate kwijt zijn. Ergens diep in hen leeft echter nog steeds de essentie van de oervrouw die een manier zoekt om uitdrukking te geven aan wie zij werkelijk is.

Andere vrouwen fungeren als de spiegels waarin we een glimp van onszelf proberen te zien. Reflecties die je op die manier van jezelf opvangt, zijn wensen uit je onderbewuste die even in je bewustzijn verschijnen. Daarachter schuilt jouw verlangen naar authenticiteit. Authenticiteit laat je bestaan vanuit je kracht en aan wie op die manier aanwezig is, onthult het leven vele mogelijkheden.

Vrouwelijke Rolmodellen: Het-5-Stappen-Avontuur leert je in 5 praktische stappen hoe je (weer) authentiek kunt zijn.

Een boek met theorie, oefeningen én de verhalen van 15 inspirerende vrouwen:
Mathilde Santing, Christine Pannebakker, Ellie Lust, Barbara Straathof, Petra van Vliet, Charlotte de Graaff, Marja Duin, Kathy Van Veerdegem, Helen le Roy, Elisa Jolink, Kitty van Doornik, Martine Stam, Linda Johnson, Judith van Hulsen en Ineke Bekkers.

– Uitgeverij De Nieuwe Boekhandel, Amsterdam –