Fijn, vitaal & gedreven werken - voor de rest van je loopbaan -

Are you ready to be free as a bird?

Doorwerken tot aan je pensioen duurt steeds langer. Hoe fijn zou het zijn om niet de dagen tot aan je pensioen af te tellen, maar volop van je werk te genieten? In alle vrijheid. 

Genieten van het werk dat je graag doet en dat je goed (aan)kunt. Werk dat je ook nog eens meer dan genoeg geld oplevert om het daarnaast waanzinnig leuk te hebben.

Het is daarom noodzakelijk dat je fijn, vitaal en gedreven kunt werken. Dat lukt je echt alleen maar als je durft te kiezen. En dat is iets waarmee de meeste mensen grote moeite hebben, want…

Om de juiste keuzes op werkgebied te kunnen maken, heb je lef nodig! 

Met lef kun je kiezen voor wat jij fijn vindt, waarvan jij vitaal en gezond wordt en voor wat jou drijft.

In deze training, gebaseerd op mijn boek ‘Wie durft, kan kiezen’, leer ik je hoe je met meer lef de juiste keuzes weet te maken op loopbaangebied. 

Wat leer je in deze training? 

Ik leer je anders denken en anders kijken naar werk en vooral naar jouw specifieke werksituatie. Dat levert je een nieuwe mindset op, waarmee je voor de rest van je loopbaan constructiever met je werk omgaat. 

Wat levert deze training je op? 

  • Je wordt een gelukkiger mens als je werk je bevalt en als je het goed (aan)kunt. 
  • Vrijheid! Want je zit nooit meer vast in je werk! 
  • Je voelt je vol vertrouwen naar je toekomst, omdat je weet dat je na deze training altijd weet welke keuzes je in je werk kunt maken. 
  • Van je werk krijg je energie. Het voedt je. 
  • Je voelt je vitaal en gezond en je hebt genoeg energie om je werk te kunnen doen. 
  • Als je werk je bevalt en als je het goed (aan)kunt, houd je meer energie over voor je privéleven. Dat geeft een goede werk/privé balans.