Volgens veel ondernemerscoaches moet een website over 1 onderwerp gaan. Nou, dat doet die van mij dus niet. Geloof me, ik heb het geprobeerd, maar ik kan mijn schrijverspersoonlijkheid niet loskoppelen van mijn andere subpersoonlijkheden. Bovendien ben ik voorstander van combineren wat je leuk vindt en daarom combineer ik mijn werk als HRM specialist met schrijven en het geven loopbaanadvies. En nog een heleboel andere zaken. Ik ben dus eigenlijk geen echte ondernemer 🙂 dus prima, deze website. 

Nadat ik op de lagere school mijn eerste woordjes met een kroontjespen in mijn schrift had gekrast, ben ik gaan schrijven. De magische wereld die ik vermoedde opende zich die dag: ik kon de werkelijkheid naar mijn hand zetten. Op papier dan.

Ik plakte kladblaadjes tussen de bladzijden van Pinkeltje, als de nietsvermoedende kabouter zich niet gedroeg zoals ik wilde en herschreef wat Jip tegen Janneke zei. Gewoon, omdat het kon. Later schreef ik boekenplanken vol dagboeken en romans die ik liever niet gepubliceerd wilde zien. Eind 2014 publiceerde ik mijn eerste echte boek. Over vrouwelijke rolmodellen. 

Inmiddels heb ik een tweede boek gemaakt: Love Spectrum. Dit maakte ik samen met fotograaf Petra van Velzen met een prachtige vormgeving door Nadji van den Broek en binnenkort een schitterende Engelse vertaling van Sandy Alblas. Op de plank ligt een roman die ik graag uitgegeven wil zien. Die moet ik alleen nog even voltooien.

Een dagtaak op zich, dat schrijven. Zou je zeggen. Maar ach, dat is sporten voor sommige mensen ook. Dat doe ik er dus niet bij. Een mens moet keuzes maken.

Wat ik wel doe: fulltime werken. Als HR-adviseur en loopbaancoach. Binnenkort als arbeidsdeskundige, want zo mag ik me na een intensieve opleiding inmiddels noemen. Daarnaast: lezen, koken, piano spelen, zingen: ik verveel me niet en ben gezegend met Martin, de meest geweldige partner ter wereld. In het dagelijks leven woon ik in Amsterdam waar ik gedoogd word in het huis van 2 katten.