Totaalpakket Loopbaanbewustzijn op de kaart in uw organisatie

Door medewerkers op verschillende manieren en op verschillende momenten positief te prikkelen, raken zij (extra) gemotiveerd om de regie over hun loopbaan te nemen. Zo gaat het onderwerp ‘duurzame inzetbaarheid’ werkelijk leven binnen uw organisatie.

Een krachtige manier van leren, is leren door te kijken naar elkaar, via rolmodellen. Door organisatiebreed alle medewerkers te betrekken bij duurzame inzetbaarheid, worden medewerkers rolmodellen voor elkaar.

Ik heb een goed uitgebalanceerd geheel gemaakt waarin ik verschillende diensten voor u bundel om tot een prachtig organisatieresultaat te komen.

U kunt dit pakket als geheel inkopen voor al uw medewerkers, als u een organisatiebrede verbetering van duurzame inzetbaarheid wilt creëren. Het is ook mogelijk om losse onderdelen af te nemen, of een combinatie te maken van de onderdelen die u wenst. Dit kan voor bepaalde groepen medewerkers of voor individuen.

Interesse? Neem contact met mij op en ik geef u een advies op maat, zodat ook uw organisatie kan profiteren van die Win-Win-Win-Win situatie.